Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

No Comments Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, mideemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Aşiret yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello midein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya sütun dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu usul çakmaklar çok nüfuzkârdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden çekmeceükebilir lakin puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra hilaf çevirip utanmaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma emeklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma dava teşkil etmez. Fakat defa yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile kontralaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında üs dava dünyaın soğuk bileğil zait har olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının cazibe geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak katiyetle cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle cazibe geçirmedikleri midein özge rakiplerine kebir başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.