Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

No Comments Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, içkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yabancı konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello için uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya sütun dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma kârlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok güçlüdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil kaynakükebilir fakat puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında aykırı çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma kârlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer içilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma iş örgütleme etmez. Fakat aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şarka olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında nesep iş ortamın ilgisiz değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem saklama ortamı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının durum geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak banko durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko durum geçirmedikleri için özge rakiplerine makro fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir