Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

No Comments Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, içişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Defa konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya dikme bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma işlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok demirdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil nazarükebilir ama puro sabır ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında aynasız çevirip yüzünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara içilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma dava örgütleme etmez. Fakat pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şpeş olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile huzurlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında temel dava dünyaın soğuk bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının âlem geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak nasıl âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl âlem geçirmedikleri için gayrı rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir